EVENT SCHEDULE							
GROUP 1	FF, FV, CFF, F6, FST	GROUP 6	TIME TRIAL Intermediate/Novice				
GROUP 2	SM, SMX, SR, SRF, SRF3	GROUP 7	TIME TRIAL Advanced Small Bore				
GROUP 3	GT1, GT2, GT3, GTA, AS, T1, T2, ITE,	GROUP 8	TIME TRIAL Advanced Large Bore				
	ITR, ITS, ITA, IT7, SP, EP						
GROUP 4	SPU, STL, STU, T3, T4, FP, HP, GTL,	GROUP 9	RACE EXPERIENCE GROUP				
	LEG, ITB, ITC, B-Spec, C-Spec						
GROUP 5	ASR, P1, P2, S2, FX, FA, FC, CFC, FS,						
	FE, FE2, GTX						
EDIDAY OCTODED 25, 2024							

FRIDAY OCTOBER 25, 2024

5:00 PM – 8:00 PM	Registration
7:00 PM - 9:00 PM	Tech Inspection

SATURDAY OCTOBER 26, 2024

This event is a "NO SCHEDULE" event. Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. The schedule may vary based on forces of nature and on-track incidents.

Listen for Announcements on the PA or FM 90.1!

7:00 AM – 11:00 AM		Registration		
7:00 AM Open		Tech Inspection and Scales		
8:30 AM	15 Minute Qualifying – GROUP 1		11:20 AM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 2
8:50 AM	15 Minute Qualifying – GROUP 2		12:50 PM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 3
9:10 AM	15 Minute Practice – GROUP 9		1:20 PM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 4
9:30 AM	15 Minute Qualifying – GROUP 3		1:50 PM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 5
9:50 AM	15 Minute Qualifying – GROUP 4		2:20 PM	1-Hour Timed Race – GROUP 9
10:10 AM	15 Minute Qualifying – GROUP 5		3:45 PM	15 Minute Practice – GROUP 6
10:30 AM	15 Minute Qualifying – GROUP 9		4:05 PM	15 Minute Practice – GROUP 7
10:50 AM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 1		4:25 PM	15 Minute Practice – GROUP 8

LUNCH: 11:50 AM - 12:50 PM (Time Approximate)

MONSTER MASH PARTY & COSTUME CONTEST! The party will take place 30 minutes after the last checkered flag of the day in the bottom of the Timing & Scoring Tower.

SUNDAY OCTOBER 27, 2024

This event is a "NO SCHEDULE" event. Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. The schedule may vary based on forces of nature and on-track incidents.

Listen for Announcements on the PA or FM 90.1!

7:00 AM – 10:00 AM		Registration				
7:00 AM Open		Tech Inspection and Scales				
8:30 AM	12 Minute Qualifying – GROUP 1		12:40 PM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 2		
8:50 AM	12 Minute Qualifying – GROUP 2		1:10 PM	12 Minute Timed Session 2 – GROUP 6		
9:10 AM	12 Minute Qualifying – GROUP 3		1:30 PM	12 Minute Timed Session 2 – GROUP 7		
9:30 AM	12 Minute Qualifying – GROUP 4		1:50 PM	12 Minute Timed Session 2 – GROUP 8		
9:50 AM	12 Minute Qualifying – GROUP 5		2:10 PM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 3		
10:10 AM	12 Minute Timed Session 1 – GROUP 6		2:40 PM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 4		
10:30 AM	12 Minute Timed Session 1 – GROUP 7		3:10 PM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 5		
10:50 AM	12 Minute Timed Session 1 – GROUP 8		3:40 PM	12 Minute Timed Session 3 – GROUP 6		
11:10 AM	12 Lap or 20 Minute Race – GROUP 1		4:00 PM	12 Minute Timed Session 3 – GROUP 7		
			4:20 PM	12 Minute Timed Session 3 – GROUP 8		
LUNCH: 11:40 AM – 12:40 PM (Time Approximate)						



