Nelson Ledges Moms Need Speed Too Time Attack 2025

Schedule of Events



(Subject to change based on weather and other circumstances)

Saturday May 10, 2025









7:00 - 8:30 AM REGISTRATION

7:00 - 9:00 AM TECH

7:45 - 8:00 AM ALL WORKERS MEETING - base of timing tower

8:00 - 8:15 AM All PARTICIPANTS MEETING - tech building

8:25 - 8:45 AM ORIENTATION LAPS - stage in grid

9:00 - 9:30 AM NOVICE DRIVERS MEETING - base of timing tower

Group	Start	Finish	Run	Passing Rules	Track Time
Α	9:00	9:15	Practice	Advanced 1	15 Min
В	9:20	9:35	Practice	Advanced 2	15 Min
С	9:40	9:55	Practice	Intermediate	15 Min
D	10:00	10:15	Practice	Novice	15 Min
Α	10:20	10:40	Time Attack Session 1	Advanced 1	20 Min
В	10:45	11:05	Time Attack Session 1	Advanced 2	20 Min
С	11:10	11:35	Time Attack Session 1	Intermediate	20 Min
D	11:40	12:00	Time Attack Session 1	Novice	20 Min

12:00 12:50 LUNCH

Α	12:50	1:10	Time Attack Session 2	Advanced 1	20 Min
В	1:15	1:35	Time Attack Session 2	Advanced 2	20 Min
С	1:40	2:00	Time Attack Session 2	Intermediate	20 Min
D	2:05	2:25	Time Attack Session 2	Novice	20 Min

2:30 2:45 PARADE LAPS - must have wristband to participate

Α	2:50	3:05	Time Attack Session 3	Advanced 1	15 Min
В	3:10	3:25	Time Attack Session 3	Advanced 2	15 Min
С	3:30	3:45	Time Attack Session 3	Intermediate	15 Min
D	3:50	4:05	Time Attack Session 3	Novice	15 Min

4:30 5:00 Trophies