## Nelson Ledges Stars and Stripes Time Trial and Enduro 2025

### **Schedule of Events**



(Subject to change based on weather and other circumstances)

## Saturday June 28, 2025







7:00 - 8:30 AM CHECK-IN

7:30 - 9:00 AM TECH

7:45 - 8:00 AM ALL WORKERS MEETING - base of timing tower

8:00 - 8:15 AM ALL TT PARTICIPANTS MEETING - pavilion

8:30 - 8:45 AM ORIENTATION LAPS - stage in grid

9:00 - 9:30 AM TT NOVICE DRIVERS MEETING - location TBD

9:00 - 9:30 AM ALL ENDURO PARTICIPANTS MEETING - pavilion

#### Schedule of Events (Subject to change based on weather and other circumstances)

Group	Start	Finish	Run	Passing Rules	Track Time
TT-A	9:00	9:15	Practice	Advanced 1	15 Min
TT-B	9:20	9:35	Practice	Advanced 2	15 Min
TT-C	9:40	9:55	Practice	Intermediate	15 Min
TT-D	10:00	10:15	Practice	Novice	15 Min
Enduro	10:20	10:40	Practice	Open	20 Min
TT-A	10:45	11:00	Time Attack Session 1	Advanced 1	15 Min
TT-B	11:05	11:20	Time Attack Session 1	Advanced 2	15 Min
TT-C	11:25	11:40	Time Attack Session 1	Intermediate	15 Min
TT-D	11:45	12:00	Time Attack Session 1	Novice	15 Min

12:00 12:50 Lunch

Enduro	1:00	1:15	Qualifying	Open	15 Min
TT-A	1:20	1:35	Time Attack Session 2	Advanced 1	15 Min
TT-B	1:40	1:55	Time Attack Session 2	Advanced 2	15 Min
TT-C	2:00	2:15	Time Attack Session 2	Intermediate	15 Min
TT-D	2:20	2:35	Time Attack Session 2	Novice	15 Min
Enduro	3:00	6:00	3-Hour Enduro	Open	180 Min

6:30 Trophies and a Complimentary Dinner provided by:



6:30 - Sunset On-Track Photography by Car.nation\_01 (Reservations Required)

# Nelson Ledges Stars and Stripes Time Trial and Enduro 2025

## **Schedule of Events**



(Subject to change based on weather and other circumstances)

Sunday June 29, 2025



Sanction Number: 25-TTRG-####/25-EXP-####



7:00 - 8:30 AM CHECK-IN

7:30 - 9:00 AM TECH

7:45 - 8:00 AM ALL WORKERS MEETING - base of timing tower

8:00 - 8:15 AM ALL TT PARTICIPANTS MEETING - pavilion

8:30 - 8:45 AM ORIENTATION LAPS - stage in grid

9:00 - 9:30 AM TT NOVICE DRIVERS MEETING - location TBD

9:00 - 9:30 AM ALL ENDURO PARTICIPANTS MEETING - pavilion

#### Schedule of Events (Subject to change based on weather and other circumstances)

Group	Start	Finish	Run	Passing Rules	Track Time
TT-A	9:00	9:15	Time Attack Session 1	Advanced 1	15 Min
ТТ-В	9:20	9:35	Time Attack Session 1	Advanced 2	15 Min
TT-C	9:40	9:55	Time Attack Session 1	Intermediate	15 Min
TT-D	10:00	10:15	Time Attack Session 1	Novice	15 Min
Enduro	10:20	10:40	Practice	Open	20 Min
TT-A	10:45	11:00	Time Attack Session 2	Advanced 1	15 Min
TT-B	11:05	11:20	Time Attack Session 2	Advanced 2	15 Min
TT-C	11:25	11:40	Time Attack Session 2	Intermediate	15 Min
TT-D	11:45	12:00	Time Attack Session 2	Novice	15 Min

12:00 12:50 Lunch

Enduro	1:00	1:15	Qualifying	Open	15 Min
TT-A	1:20	1:30	Time Attack Session 3	Advanced 1	10 Min
TT-B	1:35	1:45	Time Attack Session 3	Advanced 2	10 Min
TT-C	1:50	2:00	Time Attack Session 3	Intermediate	10 Min
TT-D	2:05	2:15	Time Attack Session 3	Novice	10 Min
Enduro	2:30	4:30	2-Hour Enduro	Open	120 Min

2:30 3:00 TT Trophies

4:45 5:00 Enduro Trophies